PLACARI RIGIPS, TAVANE, PERETI, SCAFE

RENOVARIAPARTAMENTEBUCURESTI.NET realizeaza lucrari de montaj rigips tavane, pereti, scafe sau orice model doreste clientul nostu.

Se pot realiza decoratiuni interioare din rigips, diferite modele, baruri , stalpi decorativi, sertare etc.

RENOVARIAPARTAMENTEBUCURESTI.NET are o echipa de specialisiti instruiti special pentru a obtine orice fel de decoratiune ce se afla la baza placarii cu rigips.

Placarile cu rigips, se realizeaza cu o foarte mare atentie si migala, pentru ca rezultatul final sa fie unu de exceptie.

Placari Tavane Rigips

Un tavan perfect finisat completeaza designul de interior al orcarei camere, fiind un element important care ofera o atmosfera deosebita camerei, impreuna cu celelalte elemente de decor folosite pentru amenajarea interioara.

Tavan Rigips - Structura Metalica

In momentul in care tavanul este denivelat, cand este necesara o izolatie termica sau fonica, se apeleaza la montarea unui tavan din rigips pe structura metalica.

Tavane Rigips – Casetate

Tavanele casetate, se folosesc in general, pentru amenajarea de spatii precum: birouri, spatii comerciale, showroom-uri, supermarketuri etc.

Placile metalice se realizeaza din aluminiu si otel fiind astfel rezistente la umiditate si avand o durabilitate foarte mare in timp.

PLACARI PERETI CU RIGIPS

Cand optam pentru placarea peretilor cu rigips, trebuie sa stim ca avem foarte multe avantaje in acest sens. Peretii din rigips, prezinta rezistenta la foc, izoleaza fonic, se pot finisa foarte repede si se demoleaza foarte usor.

Va recomandam sa alegeti serviciile de placari pereti rigips, oferite de RENOVARIAPARTAMENTEBUCURESTI.NET pentru o izolatie termica si fonica de foarte mare calitate si rezistenta in timp.

PLACARI SCAFE RIGIPS

Scafele din rigips se folosesc in general pentru a da un aspect placut camerei sau pentru a pune in evidenta diferite elemente de decor realizate cu ajutorul placarilor cu rigips.

Cu ajutorul scafelor din rigips se pot acoperii tevile sau denivelarile inestetice dar se pot obtine si efecte vizuale spectaculoase cu ajutorul corpurilor de iluminat montate pe tavan sau in perete.

RENOVARIAPARTAMENTEBUCURESTI.NET va ofera garantia unei lucrari de finisaj profesionala si complete.