TAVANE EXTENSIBILE

Echipa RenovariApartamenteBucuresti este lider de piata in cee ace priveste realizarea unui tavan extensibil.

Cand vorbim de materialele folosite pentru executarea unui tavan extensibil, trebuie sa avem in vedere, lista materialelor ce pot fi folosite. De aceea echipa noastra va pune la dispozitie o gama din care dvs. puteti alege:

Tavane Extensibile Mate

Tavanul Extensibil Mat este recomandat clientului care doreste sa aiba o decoratie interioara cat mai clasica. Se poate monta in orice fel de incapere si  are aspectul tavanuloui classic tencuit.

Tavane Extensibile Lucioase

Tavanul Extensibil Lucios este recomandat pentru incaperile intunecate sau lipsite de spatiu. Ofera spatiului amenajat un aer de spatiu si lumina.

Tavane Extensibile Satinate

Tavanul Extensibil Satinat are o textura eleganta si este recomandat pentru a fi folosit ca principal element de decoratiune pentru camera de zi sau sufragerie.

Tavane Extensibile Semitransparente

Tavanul Extensibil Semitransparent se monteaza de regula in camera nu foarte inalte si se recomanda combinarea acestuia cu diferite forme de iluminat.

Tavane Extensibile Imprimare Foto

Tavanul Extensibil cu Imprimare Foto este foarte pretentios si costisitor in acelasi timp. Se recomanda ca inainte de alegerea unei imagini sa consultati un specialist in decoratiuni interioare.

In cazul in care o inundatie isi face aparitia trebuie sa stiti ca tavanul extensibil poate suporta piana la 100kg de apa pe metro patrat.