TENCUIALA EXTERIOARA BUCURESTI

O casa reusita trebuie sa aiba un aspect placut si la exterior nu numai la interior, de aceea recomandam folosirea unor material de calitate pentru realizarea unei tencuieli decorative exterioare de exceptie.

Pentru cei care nu cunosc, tencuiala decorativa exterioara, poate fi zgromturoasa sau neteda, in functie de preferintele fiecaruia.

Tencuiala decorativa este folosita in mod special, pentru a proteja constructia impotriva conditiilor climatice si este compusa dintr-un amestec de rasini,aditivi si apa.

Pe langa protectia care o ofera, tencuiala decorativa are rolul de a permite peretilor sa respire, prevenind astfel posibila aparitie de igrasie la interior.

Tipuri de Tencuiala Decorativa folosite:

Tencuiala Decorativa Acrilica are o aderenta foarte buna, fiind compusa din aditivi si granule de marmura, este cel mai intalnit model de tencuiala.

Tencuiala Decorativa Mozaic are ca compozitie granule minelare colorate si rasini obtinute sintetic. Tin sa precizez ca este un mod foarte foarte potrivit pentru a proteja peretii casei, fiind foarte rezistenta la intemperii.

Tencuiala Decorativa Siliconica este recomandata in special pentru termosistemul caselor,avand o rezistenta foarte mare la apa.

Este bine de stiut, ca tencuiala decorativa, trebuie aplicata intr-un strat nu foarte gros, tinant cont de marimea granulatiilor existente in materialul aplicat. Pentru toate tipurile de tencuiala se pot folosii granulatii de diferite marimi respectiv culori.